...

TV pakkerne fra YouSee ændres fra 2020

Fra den 1. januar 2020 ændrer YouSee tv-pakkerne. Hvad kommer det til at betyde for dig? 

Grundpakken 
Masser af populære kanaler: Den populære TV 2 Charlie bliver en del af Grundpakken fra den 1. januar 2020. som i forvejen har DR´s kanaler, TV2 og TV3. Har du TV 2 Charlie i forvejen, vil kanalen selvfølgelig ikke optræde dobbelt i din tv-pakke. Kanal 5 vil udgå af grundpakken.

Mellempakken
Masser af sport: I mellempakken tilføjes kanalerne TV2 Fri, TV2 sport, TV3 sport, TV3 MAX, og Ultra HD, som dog kun kan ses af dem der har et TV med mulighed for HD.
Kanal 4, Kanal 5, 6éren, Canal 9 og TLC vil udgå af mellempakken

Fuldpakken
Underholdning for hele familien: I fuldpakken tilføjer man kanalerne C More Stars, C More First, C More Hits, C More Series, Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film Family, Viasat Film Hits samt Viasat Ultra HD. Derudover indeholder fuldpakken masser af naturprogrammer, populære børnekanaler, og du får også adgang til hele on-demand, så du kan se det, når det passer dig. I fuldpakken udgår Kanal 4, Kanal 5, 6éren, Canal 9, TLC, Eurosport 1, Europort 2, Discovery Channal, Discovery Science, Investigation Discovery og Animal Planet.

OBS: Yousee har i en pressemeddelelse den 6. november oplyst, at de ikke har haft mulighed for at lave en aftale med Discovery til årsskiftet. Discovery’s tv-kanaler vil derfor ikke være en del af YouSee’s tv- og streaming-tilbud fra årsskiftet. YouSee ønsker fortsat at tilbyde Discovery’s indhold til sine kunder og vil derfor arbejde videre på at finde en løsning.

Læs eventuelt mere om de enkelte kanaler på: yousee.dk/tv2020

Som lejer kan du altid opsige dit YouSee. Det skal gøres skriftligt til udlejning@bsjviborg.dk. Opsigelsesperioden er løbende måned + 1 mdr.

 

 

Næste nyhed

Genbrug og recycling - inspiration til dig eller din afdeling

Forrige nyhed

Betal huslejen direkte på hjemmesiden