...

Nyhedsbrev fra BSJ - den direkte vej til nyheder

NYHEDSBREV FRA BOLIGSELSKABET SCT. JØRGEN
Vi har erstattet det tidligere beboermagasin med et digitalt nyhedsbrev. Dette har vi gjort for at være mere digitale, men også for at værne om vores miljø. Nyhedsbrevene indeholder relevante nyheder omkring vores boliger, information om beboertilbud og links til spændende artikler på hjemmesiden. Vi vil rigtig gerne have input til nyhedsbrevene, så har du en god historie fra din afdeling, så skriv endelig en mail til os på post@bsjviborg.dk. 

Nyhedsbrevene vil udkomme ca. 4 gange årligt, men kan også udkomme efter behov.

MIN SIDE
Min side er din side på vores hjemmeside - her kan du finde relevante oplysninger om din bolig, din afdeling, din vicevært og din inspektør. Du kan på din personlige profil give samtykke til, at vi må kommunikere med dig digitalt. For at komme til din personlige profil, skal du logge ind på MIN SIDE. Dette kan du gøre med dit interessentnummer, din email eller med NemID. Du kan kun logge ind med NemID og CPR nummer, hvis du i forvejen har givet samtykke til, at vi må bruger dine oplysninger.

Har du glemt dit password, kan du i venstre menuen klikke på "glemt adgangskode" og via din email rekvirere et link for at nulstille din adgangskode. Vi kan desværre ikke udlevere koden på grund af persondataloven. 

Du kan abonnere på nyhedsbrevet på MIN SIDE ved at gå ind på ”Personlige oplysninger” og give samtykke til digital post. Sørg for at din email er anført under personlige oplysninger. 
Du kan starte tilmeldingen ved at klikke på dette link:

https://www.bsjviborg.dk/tilmeldingnyhedsbrev

Næste nyhed

Nyt telefonsystem hos Boligselskabet Sct. Jørgen

Forrige nyhed

Store indflytterdag i Banebyen