...

Rådhusparken, Kjellerup

Rådhusparken er spændende nyt projekt i Kjellerup, på den gamle rådhusgrund, som ligger smukt placeret på Agertoften, tæt på centrum af Kjellerup.

SE UDLEJNINGSMATERIALET HER MED STØRRELSER OG PRISER

Projekt består af i alt 25 tæt-lave rækkehuse.  Boligerne er seniorboliger og der vil blive opført et dejligt fælleshus centralt placeret i bebyggelsen.

Seniorboligerne er udlagt som rækkehuslænger og er samlet i 4 klynger med 6-7 boliger i hver. Adgangen sker via to blinde boligveje med indkørsel fra Agertoften. Hver boligklynge har egne carporte placeret i gavlene af rækkehuslængerne. Her findes også skure og cykelparkering. Supplerende fællesparkering afvikles ved indkørslerne til de to boligveje, samt ved fælleshuset.

Boligerne vil have mellem 2 og 3 (4) rum, og strækker sig fra 88 m2 til 108 m2. 

Priserne på boligerne bliver fra ca. 6.500 kr. til 7.900 kr. plus forbrug. De første der flytter ind får mulighed for at vælge mellem 3 forskellige køkkenlåger og 2 forskellige bordplader.

Der forventes indflytning ca. december 2021.

Den gamle rådhuspark består som et dejligt grønt fællesområde til alle beboerne, hvor der er mulighed for at nyde naturen og dyrke fællesaktiviteter. 

Er du interesseret i boligerne på rådhusgrunden? -  Skriv til Ole Stenberg på mail:olst@bsjviborg.dk