...

Det gode boligliv

Boligselskabet Sct. Jørgen er et alment boligselskab og administrationsorganisation med 95 afdelinger og omkring 5000 lejemål. Boligselskabet har lejemål i Viborg, Silkeborg, Favrskov og Skive Kommune. Boligselskabet udlejer således boliger til enhver i det midtjyske; lige fra etværelses studieboliger, eksklusive familieboliger og seniorboliger. Vi har boligen til dit behov, hvad enten du vil bo i byen eller på landet.

Værdigrundlaget for Boligselskabet Sct. Jørgen bygger på værdier såsom kvalitet, rummelighed, udvikling, tryghed og trivsel. Værdisættet skal understøtte vores mission om at udvikle samarbejde og trivsel blandt beboerne samt medvirke til at udvikle lokalsamfundet til at blive et godt sted at bo. Mission, vision og værdier skal præge og være fundamentet for alt, hvad vi foretager os i Boligselskabet Sct. Jørgen.

Det er vigtigt med et godt fællesskab i afdelingen og området. Derfor prioriterer Sct. Jørgen beboerdemokratiet særdeles højt og anerkender beboernes stemme. Mange beboere deltager aktivt i for eksempel afdelingsmøder eller som "en hjælpende hånd" til forskellige aktiviteter i de enkelte afdelinger. Beboerdemokratiet er "livsnerven" i den almene boligsektor.

Uanset, hvem man er i kontakt med, om det er viceværten eller økonomimedarbejderen skal du som lejer have en oplevelse af, at Sct. Jørgen kontinuerligt arbejder for at skabe Det gode boligliv. Vi er ca. 85 ansatte, der sørger for den daglige service. Vi har fokus på, at du som beboer får en målrettet og individuel rådgivning af høj kvalitet.

Også på det nære medmenneskelige plan spiller boligselskabet en aktiv rolle i lokalsamfundet. Det gør vi bl.a. ved at støtte og deltage i en række kulturelle og sportsmæssige aktiviteter i Viborg Kommune. Herigennem bidrager vi til at gøre Viborg til en endnu mere attraktiv og spændende kommune med mange oplevelsesmuligheder for alle. Til glæde og gavn for vores beboere såvel som kommunens øvrige borgere.

Boligselskabet Sct. Jørgen lægger stor vægt på at være en aktiv del af vores lokalsamfund. Derfor samarbejder vi med kommuner såvel som private bygherrer og investorer om store og små byggeudviklingsopgaver.