...
Gå til søgning

Velkommen til Klostervænget, Afd. 3, 8800 Viborg

Bebyggelserne er beliggende på Klostervænget 1-31, Valmuevej 2-18, Bellisvej 2-22, Erantisvej 2-10, Tulipanvej 6-12. Lejlighederne i Klostervænget er lyse og venlige. Der er et lokalt supermarked i afdelingen, og hyggelige grønne områder med legepladser, beachvolleybane, borde, bænke og boldbaner, som frit kan benyttes af beboerne. Der er også en netcafé og et beboerhus, der er velegnet til beboeraktiviteter. Lokalerne med netcafé og beboerhus kan man også leje til private arrangementer og fester. Via gangbro over jernbanen er man tæt på byens svømmehal, restauranter/cafeer og byens gågade. Der er stisystem til skole og daginstitutioner i nærområdet. Der er gode parkeringsforhold og mulighed for at leje en garage. Der er kort afstand til offentlig transport.

Afdelingens adresser


Klostervænget 1-31, 2-22, Bellisvej 2-22, Valmuevej 2-18, Erantisvej 4-10, Tulipanvej , Tulipanvej 6-12, Erantisvej 2, Bellisvej , Valmuevej , Erantisvej , 8800 Viborg

Relevant info


Antenne
Ja, fra YouSee
Byggeår
Boligerne er opført i perioden 1955 - 2000
Carport
Ja, der kan lejes en carport
Dørtelefon
Nej, er der ikke.
Elevator
Ja, på Erantisvej 2 og Tulipanvej 6-12
Husdyr
Nej, ikke tilladt at holde husdyr.
Hårde hvidevarer
Komfur og emhætte i alle lejligheden. Man skal selv have køleskab med ved indflytning. Der er mulighed for installation af opvaskemaskine i lejlighederne.
Internet
Nej, men kan tilkøbes fra f.eks. YouSee eller Energi Midt.
Kælderrum
Ja
Vaskeri
Ja, der er fællesvaskeri